Zorg voor jezelf, bij schoonheidsinstituut Lady Face in Houtvenne

 

Schoonheidsinstituut Lady Face in Houtvenne is er voor u, de stijlvolle en moderne vrouw die zorg draagt voor zichzelf.

 

Bent u toe aan een heerlijk namiddagje ontspannen, weg van alle dagdagelijkse stress?

 

Wilt u uzelf eindelijk nog een keertje in de watten leggen, vrij van alle zorgen? Maak dan vandaag nog uw afspraak bij Schoonheidsinstituut Lady Face.

 

Bij ons vindt u alle schoonheidsbehandelingen onder één dak.

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review
 

Hebt u in de drukte van het dagelijks leven niet altijd de tijd om uren voor de spiegel te staan? Maar vindt u het toch belangrijk om altijd mooi voor de dag te komen?

 

Dan biedt Schoonheidsinstituut Lady Face uit Houtvenne u de perfecte oplossing. Trakteer uzelf op een behandeling met onze semipermanente make-up en mascara. U ziet er meteen stralend uit en u bent klaar om elke dag piekfijn de deur uit te gaan.

 

Geen tijd om uzelf elke keer weer te moeten ontharen onder de douche? Dan is onze semipermanente ontharing ongetwijfeld iets voor u. Altijd mooi, altijd zelfverzekerd. Zonder moeite, zonder stress. Heerlijk, toch?

 
 

Uw huid is van onschatbare waarde en moet nog een leven mee. Daarom is het zo belangrijk dat u de juiste producten gebruikt. Op de juiste manier. Schoonheidsinstituut Lady Face uit Houtvenne is uw specialist in verfrissende en voedende gelaatsverzorging.

 

Voel hoe onze professionele producten uw huid herstellen. En hoe ontspannend een echte gelaatsverzorging kan zijn. Leun rustig achterover en voel hoe de professionals van Lady Face al uw zorgen doen verdwijnen.

 

Maak meteen uw afspraak voor een heerlijk relaxerende gelaatsverzorging in de provincie Antwerpen.

 

Het jachtige leven kan soms een enorme druk leggen op uw voeten. En dat voelt u wanneer u ’s avonds op de bank ploft. Pijnlijke voetzolen, een harde huid, eksterogen… Weg ermee!

 

Schoonheidsinstituut Lady Face uit Houtvenne verlost u van zware of pijnlijke voeten met een ontspannende en deugddoende medische pedicure.

 

Verwen bovendien de nagels van uw voeten en handen met onze Gelish-behandelingen.

 

Zo zien uw nagels er elke dag perfect uit, zonder moeite.

 

Wilt u meer weten? Of meteen uw afspraak boeken

bij Schoonheidsinstituut Lady Face in Houtvenne?

 

Surf dan snel naar onze contactpagina of bel ons gewoon op.

 

Schoonheidsinstituut Lady face, semi permanente mascara, gelaatsverzorging, gelish, medische pedicure en ontharingen